Transfernieuws

'Chelsea legt zich niet neer bij Caicedo-transfer en gaat verhoogd bod uitbrengen'

'Chelsea legt zich niet neer bij Caicedo-transfer en gaat verhoogd bod uitbrengen'

11-08-2023 11:42

Chelsea geeft niet op in de race om de handtekening van Moisés Caicedo. is al akkoord met Liverpool, maar The Blues hopen de deal nog te kapen.

De Engelse kranten maken overuren op vrijdag. De transfer van Harry Kane naar Bayern München staat al op losse schroeven en daar kan die van Caicedo naar Liverpool bij worden gezet. Chelsea zet al de gehele zomer in op de komst van de Ecuadoriaan, maar konden nooit voldoen aan de vraagprijs. Liverpool bereikte in de nacht van donderdag op vrijdag een akkoord met Brighton over een bedrag van 127 miljoen euro. De deal leek binnen voor The Reds, maar niets blijkt minder waar.

The Guardian pakt namelijk uit dat Chelsea nog altijd bezig is met Caicedo. The Blues zouden zelfs bereidt zijn om het bod van Liverpool te overbieden. Brighton had donderdagavond een deadline gesteld voor Liverpool en Chelsea. De club met het hoogste bod mocht er vandoor gaan met Caicedo en aangezien Liverpool dat was leek de transfer beklonken. Chelsea lijkt zich er dus niet bij neer te leggen en, zoals gewoonlijk, met meer geld over de brug te willen komen.