Nieuws

Humor: all-time PL-topscorer Shearer wil Kane persoonlijk naar München vliegen

Humor: all-time PL-topscorer Shearer wil Kane persoonlijk naar München vliegen

11-08-2023 10:34

Alan Shearer heeft op Twitter gereageerd op de aanstaande transfer van Harry Kane. De Engelsman staat op het punt om een lucratief contract te gaan tekenen bij Bayern München, waardoor zijn jacht op de titel topscorer allertijden van de Premier League lijkt te gaan eindigen. En daar heeft Shearer niet zoveel problemen mee.

De inmiddels 52-jarige oud-spits van Southampton, Blackburn Rovers en Newcastle United heeft die titel momenteel namelijk in bezit. Met 260 treffers staat hij al ruim twintig jaar bovenaan de lijst. Kane heeft er op dit moment 213 en zou, mocht hij toch besluiten bij Tottenham te blijven, dat record in de komende seizoenen kunnen verbeteren.

Shearer deelt een bewerkte foto van zichzelf in een pilotenpak, naast een privévliegtuig. ‘Kom op Harry, het is tijd om te gaan!’, schrijft hij. Met het gevoel voor humor zit het bij de voormalig goalgetter in ieder geval wel goed. Gary Lineker en Ian Wright, zijn oud-teamgenoten bij het Engels elftal, kan er ook smakelijk om lachen.

Vrijdagochtend werd bekend dat Daniel Levy, de voorzitter van Tottenham Hotspur, Kane nog geen permissie heeft gegeven om naar München te vliegen. Hij zou over een aantal kleine dingen in de deal nog willen onderhandelen. De Spurs kunnen een bedrag van om en nabij de honderd miljoen euro voor hem vangen, maar daar hoopt Levy nog wat bij op te krijgen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!