Transfernieuws

'PSG informeerde naast Sangaré en Bakayoko voorzichtig naar derde PSV'er'

'PSG informeerde naast Sangaré en Bakayoko voorzichtig naar derde PSV'er'

10-08-2023 09:22 Laatste update: 09:38
1

Paris Saint-Germain heeft niet lang geleden een keer 'voorzichtig' geïnformeerd naar Jordan Teze, meldt het Eindhovens Dagblad. De club uit Parijs blijkt één van de clubs uit Frankrijk te zijn die de verdediger van PSV in de gaten houdt.

Onlangs maakt het ED bekend dat Teze in de belangstelling staat van clubs uit Spanje, Duitsland en Frankijk. Eén van de gegadigden blijkt nu het grote PSG te zijn. De Franse kampioen weet de weg naar Eindhoven in ieder geval goed te vinden. Eerder werden Ibrahim Sangaré en Johan Bakayoko al aan de club gelinkt.

De kans dat Teze de stap naar Parijs gaat maken lijkt echter klein. Het medium spreekt van 'voorzichtig' informeren, wat erop duidt dat de interesse verre van concreet is. Bovendien profileert de verdediger zich in het elftal van Peter Bosz. Teze maakte indruk in de wedstrijden tegen Feyenoord en Sturm Graz en lijkt een basisplaats te hebben bemachtigd.

Clubs die willen toeslaan voor Teze lijken met flink wat miljoenen over de brug te moeten komen. De rechtspoot ligt nog tot 2025 vast in Eindhoven en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een waarde van zes miljoen euro.