Rulli vertrekt mogelijk bij Ajax en Navas wordt geopperd als vervanger

Verrassende Rulli-opvolger geopperd: 'Zou die een jaar bij Ajax willen keepen?'

9 augustus om 14:16

Gerónimo Rulli vertrekt na een halfjaar mogelijk alweer bij Ajax en dat naar niet zomaar een club: Bayern München. In #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur wordt de situatie besproken en wordt er een interessante opvolger genoemd.

Rulli is één van de hoofdrolspelers uit de matige voorbereiding van Ajax. De doelman grabbelde er op los tegen FC Augsburg, maar liet zich tegen Borussia Dortmund weer van zijn beste kant zien. De toekomst van de Argentijn bij Ajax is zeer onduidelijk.

"Ik ben niet zo’n voorstander van Rulli, alleen je krijgt er nog een hoofdpijndossier bij. Er zijn nog zo veel posities op te lossen en ik denk dat Mislintat nu denkt van, laat ik iets houden", begint Dennie van Laar, die niet denkt dat Ajax de hoofdprijs gaat vangen bij een mogelijke verkoop. "Ik denk niet dat Rulli gehaald is met het idee van, die gaan we doorverkopen. Wanneer Ajax quitte speelt zullen het wel oké vinden."

Mocht Rulli vertrekken, dan is de komst van Diant Ramaj waarschijnlijk niet genoeg. Een opvallende versterking wordt geopperd. "Zou Keylor Navas bijvoorbeeld zin hebben om nog een jaar bij Ajax in de basis te keepen? Die zit op de bank bij Paris Saint-Germain", besluit Kaj Ramsteijn.