Breaking news

'Feyenoord komt in zoektocht naar rechtsback uit bij Nieuwkoop, transfer dichtbij'

'Feyenoord komt in zoektocht naar rechtsback uit bij Nieuwkoop, transfer dichtbij'

09-08-2023 13:14 Laatste update: 14:01
1

Feyenoord is in de zoektocht naar een rechtsback uitgekomen bij Bart Nieuwkoop. Volgens 1908 zijn de eerste contacten al gelegd en Voetbal International voegt daar zelfs al aan toe dat de Rotterdammers de verdediger daadwerkelijk gaan halen.

De kans is groot dat Geertruida binnen nu en afzienbare tijd naar RB Leipzig gaat vetrekken en dus zou Feyenoord op zoek zijn naar liefst twee vervangers. Eén centrale verdediger en één rechtsback en voor die laatste positie komt Nieuwkoop dus in aanmerking.

Naast Nieuwkoop aast Feyenoord op nog een defensieve versterking. Die moet op de rechtercentrale positie in de verdediging komen te spelen. De naam van Nino wordt veelvuldig aan de Rotterdammers gelinkt. Daarmee zouden Feyenoord uit de brand geholpen moeten zijn.

De komst van Nieuwkoop zou een terugkeer bij in De Kuip betekenen. De rechtsback brak door vanuit de jeugdopleiding en werd zelfs kampioen met de club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!