Reactie

Veerman sluit vertrek bij PSV niet uit: 'Pfoe, dat is een goede vraag'

Veerman sluit vertrek bij PSV niet uit: 'Pfoe, dat is een goede vraag'

09-08-2023 09:30

Joey Veerman sluit niet uit dat hij PSV komende zomer zou kunnen verlaten. De middenvelder is een van de smaakmakers in Eindhoven en heeft het er dan ook maar wat graag naar zijn zin. Hij hoopt komend seizoen kampioen te worden met de ploeg.

Volgens de geboren Volendammer klopt er niets van dat hij niet zo goed met Ruud van Nistelrooij, zijn vorige trainer, door één deur zou kunnen. "Iedereen zegt dat omdat ik na de winterstop drie wedstrijden op de bank heb gezeten, maar daar had hij zijn redenen voor", aldus Veerman dinsdag voor de camera's van Veronica. "Dat heeft niets te maken met dat we elkaar niet zouden mogen. Het loopt met deze trainer ook gewoon soepel", zo doelt hij op de huidige coach Peter Bosz.

PSV won in de voorrondes van de Champions League met 4-1 van Sturm Graz. Met een assists was Veerman wederom van grote waarde. Of een vertrek realistisch is? "Pfoe, dat is een goede vraag. Ik weet het niet. Ik heb het naar mijn zin bij PSV en er speelt niets. Dan kom ik met een standaard antwoord: je weet nooit wat er gebeurt. Als er een club met dertig miljoen euro komt, kan ik het niet tegenhouden als PSV me dan wil laten gaan. Ik wil in ieder geval graag kampioen worden met PSV. Ik ben twee keer tweede geworden en dat gaat best vervelen."

PSV hervat de Eredivisie komende zaterdag met de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Vier dagen later staat de return tegen Sturm Graz in Oostenrijk op het programma.