Nieuws

Ongeloof in Duitsland na hoog Ajax-bod: 'Je mond valt open van verbazing'

Ongeloof in Duitsland na hoog Ajax-bod: 'Je mond valt open van verbazing'

03-08-2023 14:21 Laatste update: 14:24

Ajax is hard op weg om doelman Diant Ramaj voor tien miljoen euro over te nemen van Eintracht Frankfurt. De hoge transfersom zorgt voor grote verbazing in de Duitse media. 

Ramaj moet in Amsterdam de stand-in worden van Geronimo Rulli, al is het niet uitgesloten dat de Argentijnse doelman deze zomer zelf ook nog vertrekt. Technisch directeur Sven Mislinat is gecharmeerd van Ramaj, die bij Eintracht Frankfurt tweede keus is. Naar verluidt maakt Ajax acht miljoen euro over naar de Duitse club en kan dat bedrag door middel van bonussen nog oplopen tot tien miljoen euro.

Dat Ajax bereidt is om zoveel neer te leggen voor Ramaj, zorgt voor grote verbazing. 'Diant Ramaj brengt een verbazingwekkende tien miljoen euro op voor Frankfurt', schrijft Frankfurter Rundschau. 'Als je naar de bedragen van de transfer kijkt, valt je mond open van verbazing. Want Eintracht haalt op één of andere manier zo'n tien miljoen euro op voor de 21-jarige. 

Ook het gerespecteerde Kicker begrijpt weinig van de hoge transfersom. 'Sorry, wat? Mislintat neemt een zeker risico, maar hij vindt de getalenteerde doelman met zijn speelstijl bij uitstek passen bij het Ajax-dna', klinkt het.