Transfernieuws

FC Utrecht houdt situatie van Feyenoorder in de gaten: 'Is inderdaad interessant'

FC Utrecht houdt situatie van Feyenoorder in de gaten: 'Is inderdaad interessant'

31-07-2023 18:15

Ramon Hendriks staat wederom op de radar van FC Utrecht. De verdediger van Feyenoord werd afgelopen seizoen aan de Domstedelingen verhuurd en kwam door blessures weinig in actie, maar geldt naar verluid ook komend seizoen als een optie.

Precies een jaar geleden maakte Utrecht de komst van Hendriks bekend. De 22-jarige linkspoot werd voor minimaal één seizoen gehuurd met een optie tot koop. Vlak voor de start van de competitie sloeg het noodlot toe voor de speler, die een vervelende knieblessure opliep. Begin dit kalenderjaar maakte hij nog minuten in de Galgenwaard, maar na enkele weken zat het seizoen er wederom door een blessure voor hem op.

Hendriks, die komend seizoen normaal gesproken bij Feyenoord zou blijven, kan nog altijd rekenen op interesse van Utrecht. "Ramon is inderdaad interessant, zeker", aldus technisch directeur Jordy Zuidam in gesprek met Voetbal International. "We houden zijn situatie en de markt goed in de gaten. Wij zijn tevreden met de groep die er nu staat, maar ik sluit niet uit dat er zich nog kansen voordoen waarop wij denken dat we moeten toeslaan. Net zoals we hebben gedaan met Barkas. Als je mij daar vorige week naar hard gevraagd, had ik gezegd dat het onmogelijk was. Als wij uiteindelijk denken dat we er sterker op worden dan zullen we het doen", klinkt het.

Mochten de Domstedelingen toe willen slaan, dan zullen ze over de brug moeten komen. Hendriks ligt nog tot 2025 vast in Rotterdam en geldt door het vertrek van Jacob Rasmussen momenteel als de back-up voor David Hancko. In de voorbereiding kwam Hendriks tijdens elke oefenwedstrijd van Feyenoord in actie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!