Breaking news

''Here we go' voor Mané: Senegalees wordt teamgenoot van Ronaldo in Saudi-Arabië'

''Here we go' voor Mané: Senegalees wordt teamgenoot van Ronaldo in Saudi-Arabië'

28-07-2023 16:15 Laatste update: 16:16

De transfer van Sadio Mané naar Al-Nassr is rond. Dat weet Fabrizio Romano vrijdagmiddag te melden. Bayern München heeft naar verluidt een mondeling akkoord bereikt met de Saudische clubleiding.

Daardoor moet alleen het papierwerk nog in orde worden gemaakt, waarna de Senegalees zijn medische keuring ondergaat. Bij Al-Nassr gaat hij samenspelen met onder meer Cristiano Ronaldo, Marcelo Brozovic, Alex Telles, Anderson Talisca en Seko Fofana.

Mané staat wereldwijd vooral bekend om zijn succesvolle periode bij Liverpool, waar hij samen met Roberto Firmino en Mohamed Salah een legendarisch aanvallend trio vormde. Met The Reds wist hij in 2019 de Champions League te winnen. In het afgelopen seizoen stond hij onder contract bij de Duitsers, maar zijn periode daar verliep ongetwijfeld niet zoals hij had gehoopt. De buitenspeler raakte verwikkeld in een handgemeen met teamgenoot Leroy Sané en kreeg daarom veel kritiek te verwerken, evenals om zijn tegenvallende prestaties.

Mané lag daarom naar verluidt niet meer lekker in de groep en kreeg van de clubleiding te horen dat hij op zoek kon gaan naar een nieuwe uitdaging. Die heeft hij bij de geelblauwe formatie uit Saudi-Arabië nu dus gevonden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!