Nieuws

'Fulham hoopt Bassey deze week medisch te keuren, transfer geen uitgemaakte zaak'

'Fulham hoopt Bassey deze week medisch te keuren, transfer geen uitgemaakte zaak'

24-07-2023 09:49

Fulham heeft besloten om nog maar één centrale verdediger aan te trekken. De Londenaren hopen Calvin Bassey deze week medisch te keuren, maar dat is nog geen uitgemaakte zaak.

Volgens de doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano gaat Fulham niet voor twee, maar één centrale verdediger. De gesprekken met Bassey bevinden zich in een vergevorderd stadium. Fulham hoopt de linkspoot deze week medisch te keuren. Toch is het geen uitgemaakte zaak dat de verdediger van Ajax de overstap gaat maken.

Fulham is namelijk ook bezig met de komst van Mohammed Salisu van Southampton. Mocht de centrale verdediger van The Saints naar Londen komen, dan gaat de deal met Bassey niet door. Ook AS Monaco aast op Salisu.

Bovendien staat Bassey zelf niet te trappelen om te vertrekken bij Ajax. De verdediger hoopt in Amsterdam een basisplaats af te dwingen. Eerder kwam al naar buiten dat trainer Maurice Steijn duidelijk heeft gemaakt aan de Nigeriaan dat hij beter kan vertrekken. Ajax en Fulham hebben al een akkoord over een transfersom van 21 miljoen euro en een doorverkooppercentage.