Nieuws

Messi eindelijk in actie: waar en hoe is de Major League Soccer te bekijken?

Messi eindelijk in actie: waar en hoe is de Major League Soccer te bekijken?

22-07-2023 08:49 Laatste update: 21 februari - 15:05

Lionel Messi maakt tegenwoordig furore in de Major League Soccer, dat op 21 feburari eindelijk weer van start gaat. Waar kan je de wedstrijden uit de Amerikaanse competitie kijken? VoetbalNieuws geeft meer informatie.

De Verenigde Staten en vooral Miami stond op zijn kop nadat Messi bekendmaakte bij Inter Miami te gaan voetballen. De Argentijn besloot de deur bij Paris Saint-Germain achter zich dicht te trekken en een terugkeer bij FC Barcelona zat er niet in. Een nieuw avontuur in de Major League Soccer leek hem het meest aantrekkelijk.

Waar en hoe kan je de Major League Soccer kijken?

Na een maandenlange pauze gaat op 21 feburari de MLS weer van start en dat betekent dat we onder meer Messi weer kunnen zien schitteren. Europese fans hebben te kampen met een flink tijdsverschil en ook is het even uitzoeken hoe de wedstrijden van de MLS bekeken kunnen worden. Vanaf dit seizoen streamt Apple alle wedstrijden uit de Major League Soccer. Om wedstrijden van Messi en co. te bekijken moet er enkel een MLS Season Pass aangeschaft worden in de Apple TV-app.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!