Nieuws

Voorzitter PSG: Ik verwacht 200% inzet op trainingen en respect voor de club

Voorzitter PSG: "Ik verwacht 200% inzet op trainingen en respect voor de club"

19-07-2023 08:02

Nasser Al-Khelaïfi, de president van Paris Saint-Germain, heeft in niet mis te verstane woorden duidelijk gemaakt dat de club groter is dan welke speler dan ook. In een speech voor de selectie waarschuwde hij dat iedereen 200% inzet moet tonen, zo onthulde L'Equipe.

Al-Khelaïfi sprak harde taal tegen de spelersgroep. "De club is hier groter dan wie dan ook. Nog groter dan ik", zo citeerde hij. De voorzitter eist dat de spelers de beslissingen van de coach respecteren en met de juiste instelling trainen.

Ook benadrukte Al-Khelaïfi het belang van een goede band met de supporters, na een moeizaam seizoen op dat vlak. De boodschap van de Qatarees is duidelijk: "Je moet ook onze supporters respecteren, onze sponsors. Het hoort allemaal bij je werk. Je moet blij en trots zijn om dat te doen."

Met Kylian Mbappé, die mogelijk wil vertrekken, is overigens geen persoonlijk contact geweest. PSG wacht af of de Franse ster uiterlijk 31 juli bijtekent in Parijs. "Het is belangrijk om te vertellen dat de manager de macht heeft om te doen wat hij wil, hij beslist," aldus Al-Khelaïfi.