Nieuws

'Arsenal richt zich eerst op verkoop, maar wil daarna weer aankloppen bij Ajax'

'Arsenal richt zich eerst op verkoop, maar wil daarna weer aankloppen bij Ajax'

18-07-2023 20:17

Arsenal is Mohammed Kudus nog altijd niet vergeten, melden Engelse media. The Gunners hebben zichzelf al voorzien van de nodige kwaliteitsimpulsen, maar ook de Ghanees staat nog altijd op de radar.

Arsenal gooit deze transferperiode hoge ogen. The Gunners gaven in totaal al om en nabij de 250 miljoen euro uit aan Declan Rice, Kai Havertz en Jurriën Timber, maar laatstgenoemde is mogelijk niet de laatste Ajacied die zich richting het Emirates Stadium gaat begeven. Volgens Sami Mokbel, gerespecteerd Chief Editoro van The Daily Mail, staat ook Kudus nog altijd op een verlanglijstje in Londen.

Wel zal Arsenal eerst moeten verkopen voordat er aan nieuwe spelers kan worden gedacht, zo meldde Arsenal-watcher Amy Lawrence al eerder aan deze website. Daarbij moet worden gedacht aan spelers als Nicolas Pepe, Kieran Tierney, Cedric Soares en Thomas Partey. Voor hen en nog enkele anderen lijkt er geen plek meer in de selectie van Mikel Arteta.

Mocht Arsenal toe willen slaan bij Kudus, dan zal het wel haast moeten maken. De Ghanese powerhause van de Amsterdammers werd deze transferzomer ook al gelinkt aan een stap naar Brighton & Hove Albion. Daarnaast liet hij zich dinsdag met twee goals gelden in de oefenwedstrijd van Ajax tegen Shakhtar Donetsk (3-0).