Transfernieuws

AD: Italiaans bod op Douvikas, FC Utrecht verlangt meer dan tien miljoen euro

AD: Italiaans bod op Douvikas, FC Utrecht verlangt meer dan tien miljoen euro

17-07-2023 13:17

SS Lazio heeft verregaande interesse in Tasos Douvikas, meldt het Algemeen Dagblad. Er zou zelfs al een bieding zijn gedaan op de topscorer van het voorbije Eredivisie-seizoen.

Het AD, dat zich deels berust op Italiaanse media, meldt zelfs dat er al een concreet bod is gedaan op Douvikas. Dat bod moet wel tot grote hoogten stijgen. Naar verluidt verlangen de Domstedelingen 'de absolute hoofdprijs' voor de spits en wordt er aan een bedrag van meer dan tien miljoen euro gedacht.

Ondanks de torenhoge transfersom lijkt Utrecht er wel vanuit te gaan dat Douvikas gaat vertrekken. Maandag werd bekend dat de Eredivisionist dicht bij het aantrekken van Isac Lidberg is, die als vervangende spits van Go Ahead Eagles over moet komen. Daarnaast is een vertrek van Bas Dost nog niet helemaal uitgesloten.

Mocht Douvikas voor een dergelijk bedrag vertrekken, dan wordt hij in één klap de duurste uitgaande transfer ooit. Die titel staat nu op naam van Dries Mertens, die in 2011 voor 8.5 miljoen euro naar PSV vertrok.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!