Breaking news

'Tadic traint wederom niet mee: Ajax-toekomst van aanvoerder op de tocht'

'Tadic traint wederom niet mee: Ajax-toekomst van aanvoerder op de tocht'

13-07-2023 17:29 Laatste update: 17:37
6

Dusan Tadic heeft zich donderdag weer gemeld bij Ajax, maar trainde echter nog niet mee. De Serviër is ontevreden over het beleid van de Amsterdammers en zat een half uur lang met technisch directeur Sven Mislintat.

Tadic kende afgelopen seizoen een jaar vol teleurstellingen. De Serviër presteerde ondermaats en zag zijn ploeg wekelijks kwakkelen. Als klap op de vuurpijl liep Ajax Champions League-voetbal mis waardoor zij komend seizoen in de Europe League uitkomen. De aanvoerder van de Amsterdammers is naar verluidt van mening dat de selectie flink op de schop moet, maar Mislintat besloot tot dus toe nog geen grote bedragen uit te geven voor inkomende transfers, tot ongenoegen van Tadic. De Telegraaf meldt dat de Servische middenvelder zich donderdag weer meldde op de club, maar niet mee trainde. Tadic zou met zijn zaakwaarnemer Milos Malenovic een gesprek hebben gehad over het beleid van de Amsterdamse club. De aanvoerder stelt namelijk dat er snel topspelers bij moeten komen.

De aanvaller van Ajax werd de laatste weken in verband gebracht met een transfer naar Besiktas. De Turken zouden in Tadic een welkome versterking zien. De speler in kwestie zou zelf wel oren hebben naar een transfer als Ajax niet kan voldoen aan de eisen van hun aanvoerder. Daarnaast meldt De Telegraaf dat het Tadic dwars zou zitten dat zijn advies om John Heitinga te behouden in de wind werd geslagen.