Transfernieuws

'Feyenoord verliest mogelijk verdediger: AEK Athene van Amrabat geïnteresseerd'

'Feyenoord verliest mogelijk verdediger: AEK Athene van Amrabat geïnteresseerd'

13-07-2023 07:28

Volgens 1908 en het Algemeen Dagblad kan Neraysho Kasanwirjo naar AEK Athene vertrekken. De verdediger van Feyenoord is sinds afgelopen winter actief bij de club in Rotterdam-Zuid en zou mogelijk al na een half jaar kunnen vertrekken.

AEK Athene verblijft momenteel op trainingskamp in Nederland, wat betekent dat de communicatielijnen tussen de speler en de Griekse club kort zijn. Tot nu toe heeft dit echter nog niet geleid tot formele toenadering. Het is echter niet uitgesloten dat dit nog kan gebeuren. Er wordt gezegd dat Kasanwirjo mogelijk, al dan niet tijdelijk, naar een nieuwe club kan uitkijken.

Na de eerste oefenwedstrijd van Feyenoord tegen PEC Zwolle (3-1 winst) was trainer Arne Slot al bijzonder kritisch op de van FC Groningen overgekomen verdediger. "Neraysho moet nog stappen zetten om bij het niveau te komen dat wij nastreven", liet de succescoach weten. 

Kasanwirjo in de winterse transferperiode naar Feyenoord en tekende een contract tot medio 2027. Sindsdien speelde de verdediger zeven officiële duels, waarvan één als basisspeler. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!