'Nóg een tegenslag voor Benzema na blessure en gemiste penalty'

'Nóg een tegenslag voor Benzema na blessure en gemiste penalty'

24 januari - 13:06 Laatste update: 14:50
Primera División 0 Reacties

Karim Benzema beleefde zondag een vreselijke dag. De topschutter van Real Madrid miste een penalty tegen Elche CF (2-2), moest na een klein uur het veld ruimen met een blessure en kreeg na afloop van het duel te horen dat er bij hem thuis was ingebroken.

Bronnen bevestigen aan het Spaanse persbureau EFE dat de inbraak tussen 15.00 uur en 19.00 uur heeft plaatsgevonden. Het duel met de laagvlieger uit La Liga stond 's middags op het programma. Het lijkt er dus op dat de boeven bewust voor het moment gekozen hebben.

Het is nog niet duidelijk wat er precies is buit gemaakt en of er ook schade in de woning is aangericht. Het is al de tweede keer dat Benzema slachtoffer is van een inbraak. In 2019 was het voor het eerst raak, toen tijdens El Clásico tegen FC Barcelona.

De Koninklijke beleefde een teleurstellende middag tegen de laagvlieger in La Liga. Lange tijd leek Elche er met het volle pond vandoor te gaan. Luka Modric zorgde in de 82ste minuut voor de aansluitingstreffer, waarna Éder Militão in de blessuretijd van de wedstrijd een puntje redde voor de ploeg van trainer Carlo Ancelotti. Ondanks het puntverlies koesteren de Madrilenen een voorsprong van vier punten op achtervolger Sevilla. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie