Transfernieuws

'Feyenoord slaat bod van twintig miljoen op Geertruida af en zet hoger in'

'Feyenoord slaat bod van twintig miljoen op Geertruida af en zet hoger in'

01-07-2023 10:11 Laatste update: 10:18
1

Feyenoord heeft volgens Sky Sports een eerste bod van RB Leipzig op Lutsharel Geertruida afgeslagen. De Rotterdammers zetten in op een bedrag dat meer is dan twintig miljoen euro.

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Leipzig er deze zomer met Geertruida vandoor wil gaan. De Nederlander beleefde afgelopen seizoen een droomjaar en groeide uit tot één van de beste spelers in het kampionselftal ven Feyenoord. Volgens het medium heeft Feyenoord een bod van twintig miljoen euro afgeslagen op de Nederlandse back. De Rotterdammers zouden volgens de Duitse tak van Sky inzetten op een bedrag tussen de 25 en dertig miljoen euro voor de vleugelverdediger.

Feyenoord heeft een sterke onderhandelingspositie. De back ligt nog enkele seizoenen vast in Rotterdam en financieel staat de club er sterk voor. Door het vertrek van Orkun Kökcü heeft Feyenoord al de nodige miljoenen binnengehaald waardoor ze niet happig zullen zijn op een vertrek van Geertruida. Als een transfer toch van de grond komt, wordt de naam van Joshua Brenet genoemd om de verdediger op te volgen.