Transfernieuws

Update: Bayern gaat met verbeterde aanbieding aankloppen bij Tottenham Hotspur

Update: Bayern gaat met verbeterde aanbieding aankloppen bij Tottenham Hotspur

27-06-2023 16:35 Laatste update: 28-06-2023 21:47

Bayern München en Harry Kane hebben een principeakkoord bereikt over een transfer voor deze zomer, meldt BILD. Der Rekordmeister zal naar verluidt wel diep in de buidel moeten tasten voor de sterspeler van Tottenham Hotspur.

De vader en broer van Kane hebben de onderhandelingen gevoerd met Bayern München, waarna er een akkoord is ontstaan tussen beide partijen. Volgens BILD kan de transfer enkel nog afketsen als de Duitse kampioen er niet uitkomt met Tottenham Hotspur.

Eerder op de dinsdag werd al bekend dat de Londenaren niet per se zitten te wachten op een vertrek van hun sterspeler. Voorzitter Daniel Levy ging dan ook niet akkoord met het openingsbod van zeventig miljoen euro en wil naar verluidt minimaal honderd miljoen euro ontvangen voor de spits.

Kane heeft nog een eenjarig contract bij Tottenham Hotspur, waardoor de vraagprijs aan de hoge kant is. Toch lijkt Der Rekordmeister ver te willen gaan voor de 29-jarige Engelsman, die ook afgelopen seizoen weer op dreef was. In 38 competitiewedstrijden produceerde Kane dertig treffers en leverde hij drie assists.

Update: Volgens diverse Engelse media gaat Bayern zich met een verbeterd bod melden bij Tottenham Hotspur. De eerste aanbieding van zeventig miljoen werd resoluut van tafel geveegd. The Spurs willen een bedrag boven de honderd miljoen euro vangen voor de Engelse captain.