Transfernieuws

'Groot nieuws uit Engeland: Bayern München doet miljoenenbod op Kane'

'Groot nieuws uit Engeland: Bayern München doet miljoenenbod op Kane'

27-06-2023 12:20 Laatste update: 12:29

Tottenham Hotspur dreigt zijn absolute sterspeler kwijt te raken. Volgens The Athletic heeft Bayern München een bod van maar liefst zeventig miljoen euro uitgebracht op Harry Kane

Na jarenlang persoonlijk succes voor Kane bij Tottenham, acht de spits de tijd rijp om een transfer te gaan maken in de jacht op prijzen. Die won hij nog niet bij de Londenaren. De kans is groot dat dit bij een club als Bayern München wel zal lukken. De Duitse grootmacht ziet de komst van de Engelse topspits in ieder geval zitten. Der Rekordmeister heeft volgens het doorgaans goed ingevoerde The Athletic een bod uitgebracht van zeventig miljoen euro uitgebracht op Kane. Dat bod is exclusief bonussen.

Kane heeft nog een contract voor één jaar bij de Spurs. De Duitse tak van Sky Sports gaf eerder al aan dat Bayern de favoriete volgende bestemming voor Kane zou zijn. De Duitse grootmacht hoopt voor maximaal honderd miljoen euro toe te kunnen slaan. In Duitsland zou Kane de opvolger worden van Robert Lewandowski. De Pool vertrok vorige zomer, maar Bayern wist nooit een vervanger aan te trekken.

Het afgelopen seizoen kwam Kane 38 keer in actie voor Tottenham. Daarin scoorde hij dertig keer en gaf hij drie assists. In totaal kwam de spits al 435 keer uit voor de Londenaren. Daarin scoorde hij 280 keer en gaf hij 64 assists.