Nieuws

'PSV-talenten krijgen de kans van Bosz om zich te bewijzen in de voorbereiding'

'PSV-talenten krijgen de kans van Bosz om zich te bewijzen in de voorbereiding'

26-06-2023 07:41

Peter Bosz lijkt in de voorbereiding een aantal PSV-talenten de kans te geven om zichzelf te bewijzen, meldt het Eindhovens Dagblad. Het gaat om Jason van Duiven, Isaac Babadi, Mohamed Nassoh en mogelijk Emmanuel van de Blaak.

Van Duiven beleefde het afgelopen seizoen zijn doorbraak bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. De achttienjarige aanvaller was goed voor vijftien doelpunten in 34 wedstrijden, waarmee hij de topscorer werd van de Eindhovense jongelingen. Er is overeengekomen dat hij bij het eerste team zal beginnen, waarna er een beslissing wordt genomen over komend seizoen. Volgens het ED zijn alle mogelijkheden nog open: nog een jaar bij Jong PSV blijven, uitgeleend worden aan een Eredivisionist of zelfs aansluiten bij de selectie van Bosz.

Ook Babadi, die afgelopen seizoen vijf keer scoorde en vijf assists gaf als linksbuiten van Jong PSV, lijkt een kans te gaan krijgen van Bosz om zich te laten zien. Verder mogen de twintigjarige middenvelder Nassoh en mogelijk ook Van de Blaak, een groot verdedigend talent uit eigen jeugd, zich gaan bewijzen.