Breaking news

'Einde aan lange transfersoap: Pepi bereikt persoonlijk akkoord met PSV'

'Einde aan lange transfersoap: Pepi bereikt persoonlijk akkoord met PSV'

24-06-2023 07:08 Laatste update: 07:10

PSV en Ricardo Pepi hebben een mondeling akkoord bereikt. Dat meldt Fabrizio Romano zaterdagochtend. Daarmee lijkt er een einde te komen aan een langslepende transferstrijd tussen de Eindhovenaren en Feyenoord.

Volgens de Italiaanse voetbaljournalist was Pepi, die vorig seizoen door FC Augsburg werd verhuurd aan FC Groningen, vrij duidelijk over zijn wensen. De Amerikaanse spits wilde alleen naar PSV. Nu de onderhandelingen in de afrondende fase zitten en de laatste details worden voorbereid, gaat dat er ook snel van komen.

Het ziet er daardoor naar uit dat Feyenoord de strijdbijl om Pepi kan neerleggen. De Rotterdammers leken afgelopen donderdag nog in de markt met een bod van 10,5 miljoen euro, maar dat werd door diverse media later ook weer ontkracht. Volgens het Eindhovens Dagblad wilde de zaakwaarnemer van Pepi Feyenoord en PSV tegen elkaar op laten bieden, om zo de vraagprijs op te voeren. Wat PSV voor de 20-jarige aanvaller wil gaan betalen, is nog niet duidelijk.

Pepi speelde vorig seizoen 29 competitiewedstrijden voor FC Groningen en wist daarin twaalf keer te scoren. Zodoende was hij één van de weinige lichtpuntjes bij de Trots van het Noorden, die voor het eerst sinds het begin van de 21e eeuw degradeerde uit de Eredivisie.