Transfernieuws

'PSV en Augsburg zeer dicht bij overeenkomst, Feyenoord tast mis voor spits'

'PSV en Augsburg zeer dicht bij overeenkomst, Feyenoord tast mis voor spits'

23-06-2023 06:50 Laatste update: 09:15
4

PSV is zeer dicht bij het vastleggen van Ricardo Pepi. De Eindhovenaren zijn zo goed als akkoord met Bundesliga-club FC Augsburg voor de Amerikaanse spits, waardoor Feyenoord mis lijkt te tasten.

Transferexpert Fabrizio Romano is stellig over de transferperikelen tussen PSV en Augsburg. De twee clubs zijn er bijna uit en dan rest alleen nog een persoonlijk akkoord tussen Pepi en PSV. Het houdt in dat Feyenoord de Amerikaanse spits niet zal kunnen ophalen, iets wat donderdag nog tot de mogelijkheden behoorde. Volgens Romano kan PSV de transfer van de aanvaller binnen 24 uur afronden.

Feyenoord zou een bod van 10.5 miljoen euro hebben uitgebracht op Pepi volgens het Duitse BILD, maar dat nieuws werd tegengesproken door onder meer 1908.nl en het Eindhovens Dagblad. Volgens laatstgenoemde zou de makelaar van Pepi de clubs tegen elkaar op willen zetten om de vraagprijs op te voeren. Het bod dat PSV in gedachten heeft voor Pepi, is niet bekend.

Pepi was het afgelopen seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij FC Groningen, die de speler van Augsburg huurde. De spits werd begin 2022 voor ruim zestien miljoen euro overgenomen van Dallas, maar kon nog niet overtuigen in Duitsland.