Transfernieuws

'Spierings definitief niet naar PSV: middenvelder tekent deze week bij RC Lens'

'Spierings definitief niet naar PSV: middenvelder tekent deze week bij RC Lens'

22-06-2023 19:00 Laatste update: 19:01

Stijn Spierings vertrekt definitief niet naar PSV, meldt Voetbal International. De Nederlandse middenvelder zal deze week nog een contract gaan tekenen bij het Franse RC Lens.

Spierings leek lange tijd op weg naar PSV. De transfervrije controleur voerde gesprekken in Eindhoven, maar van een definitieve overstap zal het niet komen. PSV is in de concurrentiestrijd afgetroefd door RC Lens, de nummer twee van Frankrijk van afgelopen seizoen. 'Spierings wordt vrijdag verwacht voor de medische keuring, waarna hij zijn handtekening zal zetten onder een contract voor vier jaar', schrijft VI.

De 27-jarige Spierings doorliep de jeugdopleiding van AZ, waarna hij zijn opwachting maakte in de hoofdmacht. Hij wist echter nooit door te breken in Alkmaar, waardoor de aanwinst van RC Lens naar Sparta Rotterdam vertrok. Via RKC Waalwijk en Levski Sofia kwam Spierings in 2020 terecht bij Toulouse. Hij promoveerde in 2022 met deze club naar de Ligue 1 en won afgelopen seizoen de Coupe de France.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!