Transfernieuws

'Nations League-finalist Ivanusec heeft zich in de kijker gespeeld van Feyenoord'

'Nations League-finalist Ivanusec heeft zich in de kijker gespeeld van Feyenoord'

18-06-2023 22:10 Laatste update: 22:49
1

Luka Ivanusec is de nieuwste naam op de verlanglijst van Feyenoord. De 24-jarige Kroaat staat samen met Crysencio Summerville en Keito Nakamura op poleposition om de nieuwe linksbuiten van de Rotterdammers te worden, meldt 1908.nl.

Ivanusec, die ook in de Nations League-finale staat met Kroatië, heeft een geschatte marktwaarde van twaalf miljoen euro en zijn komst lijkt volgens ingewijden niet extreem realistisch. Summerville en Nakamura zijn bekendere namen voor de Feyenoord-fans. 'De eerste contacten met de drie genoemde aanvallers zijn gelegd, al was al het contact prematuur. Hierbij moet gedacht worden aan vrijblijvende gesprekken met zaakwaarnemers en/of de spelers. Feyenoord is op het moment van publicatie nog niet concreet geworden voor één van de drie namen', schrijft 1908.nl.

Feyenoord wil de interesse in Ivanusec stilhouden, omdat er meerdere Europese clubs interesse hebben in hem. Een bod blijft nog uit. Feyenoord lijkt het meest concreet voor Nakamura. De Rotterdammers zouden op persoonlijk vlak akkoord zijn met Nakamura, maar zijn werkgever, LASK Linz, steekt daar een stokje voor met de vraagprijs. De club uit Oostenrijk verlangt tien miljoen euro voor de speler en het is de vraag of de landskampioen van Nederland zich daar aan wil wagen.