Nieuws

Lang duidt verschillen: 'Ajax en PSV zitten hier, Feyenoord valt daar wel onder'

Lang duidt verschillen: 'Ajax en PSV zitten hier, Feyenoord valt daar wel onder'

15-06-2023 23:22
4

Noa Lang ziet dat er nog wel degelijk een verschil is in de Nederlandse top. Volgens de aanvaller van Club Brugge staan Ajax en PSV sportief gezien nog altijd ver boven Feyenoord, zo maakt hij verbaal en non verbaal duidelijk bij het programma Kick't Met van Ziggo Sport.

Donderdagmiddag brachten Voetbal International en het Eindhovens Dagblad dat Lang in de belangstelling staat van PSV. De eerste contacten tussen de Eindhovenaren en het management van de Oranje-international zouden zelfs al zijn gelegd en zelf gaf hij al aan een terugkeer naar Nederland op voorbaat niet uit te sluiten.

Lang vergelijkt de Nederlandse top met elkaar. "Ik heb daar (bij Feyenoord, red.) een prachtige tijd gehad in de jeugd. Maar als je echt kijkt. Ajax en PSV zijn 'hier' in Nederland, Feyenoord valt daar wel iets onder", aldus Lang, die met handgebaren de verschillen aangeeft. De aanvaller geeft zijn voormalige club vervolgens wel een compliment. "Qua grote van het stadion en de fans is het wel echt top, maar ik weet het niet."

Feyenoord werd het voorbije seizoen kampioen van de Eredivisie, wat uitbundig werd gevierd. Ook daar heeft Lang een mening over. "Het heeft zo zijn charmes, maar je zegt er eigenlijk ook mee: we zijn een kleine club. Traditioneel is het wel een mooie club, een prachtige club", besluit hij.