Transfernieuws

Entourage van voormalig Ajacied zet deur open: 'Ajax blijft voor hem speciaal'

Entourage van voormalig Ajacied zet deur open: 'Ajax blijft voor hem speciaal'

03-06-2023 08:03

Timothy Fosu-Mensah ziet wel iets in een terugkeer naar Ajax. Dat klinkt het vanuit zijn entourage en Ajax Showtime maakt hier melding van. De verdediger moet vertrekken bij zijn club Bayer Leverkusen.

Sven Mislintat, directeur voetbalzaken van Ajax, gaf onlangs bij Voetbal International aan dat hij op zoek is naar een rechter centrale verdediger die in eerste instantie met Jurriën Timber kan concurreren maar hem bij diens vertrek ook kan opvolgen. Dat opent deuren voor Fosu-Mensah, die afkomstig is uit de jeugd van de Amsterdammers en al twee keer na zijn vertrek dicht bij een terugkeer was.

"Driemaal zou nu scheepsrecht kunnen zijn. Ajax blijft voor hem logischerwijs speciaal, al moet ik bekennen dat ze zich deze window nog niet officieel hebben gemeld. Een ander avontuur, bijvoorbeeld in het buitenland, valt gezien alle geïnteresseerde clubs niet uit te sluiten", aldus een familielid van Fosu-Mensah tegen de fansite.

Dat Fosu-Mensah bij Leverkusen vertrekt, staat volgens Duitse media vast. Trainer Xabi Alonso ziet het niet in de Nederlandse verdediger zitten.