Nieuws

Feyenoord neemt afscheid van zestal spelers, maar drietal kan nog terugkeren

Feyenoord neemt afscheid van zestal spelers, maar drietal kan nog terugkeren

31-05-2023 14:14

Feyenoord heeft het kampioensseizoen woensdag afgesloten op het trainingscomplex 1908. Bij een afsluiting hoort ook het afscheid van een aantal spelers.

Via de officiële kanalen meldt Feyenoord dat Ofir Marciano, Timon Wellenreuther, Tein Troost, Oussama idrissi, Jacob Rasmussen en Sebastian Szymański afscheid nemen van de rest van de club. Het zestal kreeg een persoonlijk schilderij overhandigd en werd nog toegesproken door Arne Slot.

Voor het trio Troost, Rasmussen en Idrissi zit hun tijd er definitief op, lijkt het. Vierde doelman Troost gaat aan de slag bij zijn oude club NAC Breda, terwijl Rasmussen na zijn huurperiode terugkeert bij Fiorentina. Dat geldt ook voor Idrissi die van Sevilla wordt gehuurd, maar onlangs meldde RTV Rijnmond nog dat Feyenoord de mogelijkheden om hem nog een jaar te houden voorzichtig onderzoekt.

Van Marciano, Wellenreuther en Szymanski is nog niet bekend hoe de toekomst eruit ziet. Marciano is in bezit van een aflopend contract wat nog verlengd kan worden. Voor Wellenreuther geldt dat hij terugkeert van een huurperiode naar Anderlecht, maar de Rotterdammers mikken op nog een jaar. Dat geldt ook voor Szymanski. Door de verlenging van de maatregelen door de FIFA staan alle seinen op groen om de Pool nog een jaar tegen dezelfde voorwaarden in De Kuip te houden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!