Opinie

'Feyenoord is volgend seizoen titelfavoriet, hoe lang is dat wel niet geleden?'

'Feyenoord is volgend seizoen titelfavoriet, hoe lang is dat wel niet geleden?'

27-05-2023 12:56

Ruud Gullit en Youri Mulder vinden dat Feyenoord volgend seizoen als titelfavoriet aan de Eredivisie gaat beginnen. Een nieuw perspectief, waarbij een ander verwachtingspatroon hoort. Beide heren geven hun mening bij het Voetbal Café van Ziggo Sport.

Gullit vindt het in eerste instantie geweldig dat Slot, die twee weken geleden kampioen werd, ook volgend jaar aan Feyenoord verbonden blijft. "Ook geweldig voor Feyenoord, dat ze zover zijn gegaan. Ik vind het knap van hem. Maar volgend jaar móet je wel gaan presteren."

Mulder is het daarmee eens, stellende dat er nu andere verwachtingen rondom de Rotterdammers worden gecreëerd. "Feyenoord gaat volgend seizoen als favoriet voor de titel het seizoen in. Ajax is een grote bende, bij PSV is het chaos… Gaat AZ of FC Twente kampioen worden? Nee. Maar Feyenoord wel met Slot. Het was in de jaren '70 of met Johan Cruijff toen Feyenoord voor het laatst favoriet was."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!