Transfernieuws

Opmerkelijk transfergerucht: Manchester United wil Aston Villa-middenvelder

Opmerkelijk transfergerucht: Manchester United wil Aston Villa-middenvelder

17-01-2022 19:56

Manchester United denkt er serieus over na om na dit seizoen aan te kloppen bij Aston Villa voor middenvelder John McGinn (27). De Schot heeft een uitstekende indruk gemaakt op voormalig manager Sir Alex Ferguson en op Darren Fletcher.

Dat meldt The Telegraph, dat stelt dat McGinn 'één van de opties is' voor United na dit seizoen. De middenvelder van Aston Villa heeft een flink prijskaartje om zijn nek hangen: zijn contract loopt nog door tot de zomer van 2024 en The Clarets willen ruim 45 miljoen euro voor hem ontvangen.

Het lijkt erop dat Aston Villa er alles aan wil doen om McGinn langer op Villa Park te houden. The Telegraph stelt dat de club McGinn een nieuw contract aan wil bieden. Manager Steven Gerrard ziet het niet zitten om na het vertrek van smaakmaker Jack Grealish (naar Manchester City) een volgende sterkhouder te verliezen.

De contracten van Paul Pogba, Jesse Lingard and Juan Mata lopen na dit seizoen af. Manchester United heeft daarom alvast een shortlist met mogelijke vervangers opgesteld. McGinn kwam tot op heden in 123 officiële wedstrijden in actie voor Aston Villa, daarin maakte hij zestien doelpunten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!