Nieuws

Burak Yilmaz kondigt vertrek bij Fortuna aan: 'Ik kom snel met uitleg'

Burak Yilmaz kondigt vertrek bij Fortuna aan: 'Ik kom snel met uitleg'

26-05-2023 13:08

Burak Yilmaz zal volgend seizoen niet meer te bewonderen zijn in het shirt van Fortuna Sittard. Dat meldt de Turkse spits via zijn Twitter-account. Hij komt naar eigen zeggen snel met extra uitleg.

"Ik zal volgend seizoen niet bij Fortuna zijn", schrijft Yilmaz op Twitter. "Ik zal zo snel mogelijk uitleggen wat er is gebeurd met de clubeigenaar en Azerion. Ik wens jullie succes." Donderdag werd al duidelijk dat Fortuna Sittard het aflopende contract van trainer Julio Velázquez niet zal gaan verlengen. Hierdoor staat de Spaanse oefenmeester in de thuiswedstrijd tegen NEC voor de laatste keer langs de lijn in Sittard.

Yilmaz werd afgelopen transferzomer tegen alle verwachtingen in naar Limburg gehaald door Fortuna. De Turkse spits kwam uiteindelijk in één seizoen tot 26 duels voor de Limburgers en scoorde daarin negen keer. Het is op dit moment nog niet duidelijk of de voormalig topspits van onder meer Galatasaray en Lille stopt met voetballen of nog een laatste avontuur aangaat. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!