Nieuws

'Kluivert krijgt schrik van zijn leven: vriendin mishandeld en 200.000 euro armer'

'Kluivert krijgt schrik van zijn leven: vriendin mishandeld en 200.000 euro armer'

25-05-2023 17:52

Justin Kluivert heeft woensdag iets verschrikkelijks meegemaakt buiten het voetbalveld om. In het huis van de aanvaller van Valencia CF is ingebroken, waarbij zijn vriendin is mishandeld.

Kluivert verblijft momenteel op Mallorca, waar hij met zijn club in voorbereiding is op de wedstrijd tegen Real Mallorca. De aanvaller kreeg een verontrustend telefoontje van zijn vriendin, die de situatie uitlegde. Nadat ze de hond had uitgelaten, zagen drie gemaskerde mannen hun kans schoon. Het criminele trio drong de woning binnen en dwongen haar te vertellen waar de waardevolle spullen lagen. Daar werden klappen bij uitgedeeld, meent Marca.

De overval duurde in totaal niet langer dan vijf minuten en naar omstandigheden gaat het goed met de vriendin van Kluivert. Wel is de voormalig Ajacied 200.000 euro aan spullen armer. De geschrokken Kluivert is op de hoogte gebracht door de club en politie en heeft besloten de wedstrijd tegen Mallorca ‘gewoon’ te spelen. Er staat namelijk heel wat op het spel, aangezien een overwinning van Valencia betekent dat er een grote stap richting handhaving wordt gezet.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!