Transfernieuws

'Slot wil snel duidelijkheid, waarbij 'nee' van Te Kloese ook een antwoord is'

'Slot wil snel duidelijkheid, waarbij 'nee' van Te Kloese ook een antwoord is'

25-05-2023 06:50
1

Arne Slot wil zo snel mogelijk duidelijkheid van Feyenoord over zijn toekomst. De trainer wil graag naar Tottenham Hotspur vertrekken en hoopt voor het persmoment van vrijdag meer te weten over zijn komende seizoen. 

Het Algemeen Dagblad schetst de situatie in Rotterdam. Belangenbehartiger Rafaela Pimenta was woensdag tot in de late uurtjes in gesprek met de directie van Feyenoord, maar beide partijen zijn niet veel opgeschoten. Slot wil graag naar de Spurs, maar zou zich neerleggen bij een eventueel 'nee' van Feyenoord. De trainer hoopt echter zo snel mogelijk op duidelijkheid.

De partijen gaan donderdag weer verder in gesprek. De Spurs zullen een enorme afkoopsom op tafel moeten leggen om Slot los te weken. De trainer zal zich, indien nodig, wel netjes aan zijn contract houden als Feyenoord hem geen andere keuze biedt. 'Pimenta mocht tegenover Te Kloese niet namens de Engelse club praten, terwijl die club toch echt moet beslissen hoeveel de komst van Slot waard zou zijn', schrijft de krant. 

De onderhandelingen zijn in volle gang bezig in Rotterdam. De Spurs hopen binnenkort de komst van Slot aan te kunnen kondigen, maar Feyenoord verlangt een bedrag van bijna twintig miljoen euro voor de diensten van Slot, assistenten Marino Pusic en Sipkhe Hulshoff en performance coach Ruben Peeters.