Transfernieuws

'Voor Tottenham duidelijk dat je niet meer zomaar even bij Feyenoord shopt'

'Voor Tottenham duidelijk dat je niet meer zomaar even bij Feyenoord shopt'

25-05-2023 06:41

Feyenoord is niet van plan zomaar de handdoek in de ring te gooien wat de toekomst van Arne Slot betreft. Algemeen directeur Dennis te Kloese was woensdagavond tot in de late uurtjes in gesprek met Tottenham Hotspur en wil de trainer ten koste van alles behouden. 

De Telegraaf schrijft over de aparte situatie bij de top drie van Nederland: niet eerder heerste er bij de drie clubs tegelijk zoveel onrust. Ruud van Nistelrooij nam dinsdag plots ontslag bij PSV, bij Ajax stapte het bestuur op en is de toekomst van John Heitinga onzeker en bij Feyenoord dreigt men Slot kwijt te raken. 'Er kan alsnog een afterparty komen als de harde en duidelijke directeur Dennis te Kloese erin slaagt om Slot in Rotterdam te houden', schrijft de krant.

De Premier League-club ondervindt veel tegengestribbel uit Rotterdam tijdens de onderhandelingen. 'Voor Tottenham Hotspur was het al dagenlang duidelijk dat je bij Feyenoord, in tegenstelling tot vroeger, niet zomaar even kan shoppen. Een enorme afkoopsom voor Slot en de assistenten Marino Pusic en Sipke Hulshoff, plus performance-coach Ruben Peeters, waarbij Feyenoord zou denken aan een bedrag van bijna 20 miljoen euro, heeft de zaak heel ingewikkeld gemaakt.'