Nieuws

'Nieuwe transfersoap dreigt: Mbappé wil clausule in contract niet lichten'

'Nieuwe transfersoap dreigt: Mbappé wil clausule in contract niet lichten'

24-05-2023 08:21

Een nieuwe transfersoap dreigt in Parijs, want sterspeler Kylian Mbappé wil volgens L'Équipe de clausule in zijn contract niet lichten. Paris Saint-Germain zal er alles aan moeten doen om de Fransman binnenboord te houden.

Mbappé stond afgelopen seizoen voor een lastige keuze: blijven in Parijs of vertrekken naar Madrid. Hij koos uiteindelijk voor het eerste, maar dit leverde wel een ware transfersoap op. Met hangen en wurgen verlengde de 24-jarige aanvaller zijn contract in het Parc des Princes tot medio 2024, met de optie voor nog een seizoen. Naar verluidt kan deze optie tot eind juli gelicht worden, maar Mbappé is volgens L'Équipe niet van plan om dit te gaan doen.

PSG zit hierdoor in een lastige situatie. Als de Parijzenaren nog willen cashen voor hun sterspeler, zullen ze de Fransman van de hand moeten doen. Echter wil de clubeigenaar Mbappé dolgraag in Parijs houden. Volgens L'Équipe wil de sterspeler zijn werkgever druk opleggen om nieuwe wereldsterren aan te trekken. Ondanks dat er een nieuwe transfersoap op komst is, heeft PSG wel vertrouwen dat Mbappé uiteindelijk zal verlengen.