Nieuws

'Feyenoord gaat zich keihard opstellen in onderhandelingen met Tottenham Hotspur'

'Feyenoord gaat zich keihard opstellen in onderhandelingen met Tottenham Hotspur'

22-05-2023 20:13

Feyenoord is niet van plan om Arne Slot gemakkelijk te laten vertrekken, meldt het Algemeen Dagblad. Naar verluidt gaat Feyenoord zich keihard opstellen in de onderhandelingen met Tottenham Hotspur.

Rafaela Pimenta, de belangenbehartiger van Slot, heeft het de laatste dagen erg druk. Naar verluidt voert ze diepgaande gesprekken met Tottenham Hotspur, dat de succestrainer van Feyenoord dolgraag naar Noord-Londen wil halen. Volgens het AD heeft Slot zelf aangegeven ook graag de stap naar de Premier League zou zetten. Feyenoord wil zijn hoofdtrainer nog langer in Rotterdam houden en zal hem dus niet voor een appel en een ei laten gaan.

Pimenta zal komende woensdag in Rotterdam-Zuid de vertrekwens van Slot komen toelichten. 'Feyenoord zal zich dan volgens goed ingevoerde bronnen keihard opstellen', schrijft het AD. Als Feyenoord zou willen kan de Stadionclub Slot, die tot 2024 vastligt in De Kuip, verplichten om in Rotterdam te blijven. Tottenham Hotspur moet dus naar alle waarschijnlijkheid diep in de buidel gaan tasten om de succestrainer los te weken bij Feyenoord.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!