Nieuws

Van der Vaart sprak met Tottenham over Slot: 'Ze vroegen wat ik van hem vond'

Van der Vaart sprak met Tottenham over Slot: 'Ze vroegen wat ik van hem vond'

22-05-2023 18:29

Rafael van der Vaart heeft contact gehad met Tottenham Hotspur over Arne Slot. De 109-voudig international heeft zijn oude werkgever, die hij diende tussen 2010 en 2012, een positief advies meegegeven.

De interesse van Tottenham in Slot begint grote vormen aan te nemen. De Londenaren hebben Feyenoord nog niet benaderd, maar al wel met het kamp van de oefenmeester gesproken. "Ik weet wel dat Tottenham hem heel graag wil hebben", begint Van der Vaart bij Studio Voetbal. Een maand geleden kreeg hij telefoon vanuit Engeland. "Ze vroegen wat ik van hem vond."

"Nou, je weet wat ik van hem vind", gaat de analist verder. "Hij heeft het maximale eruit geperst. Feyenoord is zó stabiel. Zelfs vandaag (tegen FC Emmen, red.), nadat ze achter kwamen en de hele week hadden gefeest (1-3 zege, red.)."

Van der Vaart steekt niet onder stoelen of banken dat hij Slot wel ziet werken bij Tottenham. "Het is een club waar ik twee jaar gezeten heb en ik heb er een goede band mee. Ze missen gewoon een goede trainer en een trainer die het leuke voetbal speelt waar Tottenham altijd voor stond."