Transfernieuws

'Zaakwaarnemer Slot wekt irritatie, Feyenoord schotelt 'historisch contract' voor'

'Zaakwaarnemer Slot wekt irritatie, Feyenoord schotelt 'historisch contract' voor'

22-05-2023 14:28

Feyenoord wil dat Arne Slot en zijn belangenbehartigers woensdag meteen duidelijkheid geven over zijn toekomst, meldt Voetbal International. De Rotterdammers hebben de trainer een 'historisch contract' voorgeschoteld.

De Rotterdammers doen er alles aan om Slot binnenboord te houden. De trainer geniet interesse van het Engelse Tottenham Hotspur, maar Feyenoord heeft Slot een 'historisch contract' voorgeschoteld. Nooit eerder kon een coach zoveel verdienen in Rotterdam-Zuid. Feyenoord zou niet verbaasd zijn over de interesse in zijn trainer, maar zaakwaarnemer Rafaela Pimenta zorgt voor irritatie. Zij zou actief op zoek zijn naar een nieuwe club voor Slot.

'Feyenoord had Slot loyaler verwacht'

Slot zelf staat open voor een klus bij Tottenham Hotspur. Meermaals benadrukte de trainer dat hij een vertrek bij de Rotterdammers niet uitsluit. 'Bij Feyenoord hadden ze hun trainer wel wat loyaler verwacht', schetst VI. Woensdag is in veel opzichten de dag des oordeels voor Feyenoord. Mocht het niet tot een vertrek komen, dan kan Slot onder de huidige voorwaarden blijven en gaat zijn afkoopclausule komend seizoen in. De trainer kan dus ook een nieuw 'historisch contract' tekenen. Zijn huidige contract loopt tot medio 2025.