Robert Boženík, Feyenoord,

'Boženík komt niet voor in plannen van Feyenoord en mag op zoek naar nieuwe club'

21 mei 2023 om 09:35
Laatste update: 21 mei 2023 om 09:51

Robert Boženík keert komend seizoen niet terug bij Feyenoord. De spits die verhuurd is aan Boavista heeft te horen kregen dat hij op zoek mag naar een nieuwe club en zich niet hoeft te melden bij de voorbereiding op komend seizoen.

1908 meldt dat de aanvaller via een tekstbericht te horen heeft gekregen dat hij komend seizoen niet in de plannen van Feyenoord voor komt. De aanvaller mag voor het seizoen 2023/24 op zoek naar een nieuwe club en lijkt daardoor transfervrij de deur uit te lopen. Komend seizoen is namelijk het laatste contractjaar van de aanvaller. Over interesse heeft de Slovaak niet te klagen. FC Porto ziet de spits als optie, maar ook SL Benfica ziet in de aanvaller een mogelijke back-up in de punt van de aanval. FC Famalicão zou ook geïnteresseerd zijn in de nummer negen.

Bij Boavista gaat het met Boženík niet voor de wind. Twee doelpunten en één assist zijn niet de cijfers waar je over een geheel jaar over naar huis schrijft. Daarnaast kampt de club met financiële problemen waardoor het salaris van de spits al drie maanden niet gestort is.