Nieuws

Bayern München prestenteert nieuw thuisshirt met opvallende kleurverdeling

Bayern München prestenteert nieuw thuisshirt met opvallende kleurverdeling

17-05-2023 09:51 Laatste update: 09:51

Bayern München heeft woensdagochtend zijn nieuwe thuisshirt gepresenteerd. De Zuid-Duitsers gaan aankomend seizoen in een shirt spelen met een groot wit middenvlak en rode mouwen. Onder meer Leon Goretzka, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Thomas Müller en Sadio Mané stonden ervoor model.

Het shirt wordt in diverse foto's en video's gedeeld op de sociale mediakanalen van de club. 'Unsere Farben Rot und Weiß', schrijven ze, wat letterlijk vertaald 'Onze kleuren rood en wit' betekent.

Of Bayern het shirt volgend jaar ook als landskampioen gaat dragen, is nog maar de vraag. De ploeg van Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch, Daley Blind en Noussair Mazraoui staat met nog twee speelrondes te gaan bovenaan, al bedraagt het gat met nummer twee Borussia Dortmund slechts één punt. Mocht het kampioenschap niet worden behaald, dan kan het huidige seizoen de boeken in als een grote mislukking. Bayern werd in de kwartfinales van de beker immers uitgeschakeld door SC Freiburg en moest in de kwartfinales van de Champions League zijn meerdere erkennen in Manchester City.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!