Nieuws

Kamp Messi ontkent berichtgeving: 'Eind van het seizoen beslissing maken'

Kamp Messi ontkent berichtgeving: 'Eind van het seizoen beslissing maken'

09-05-2023 15:35 Laatste update: 15:47
2

Jorge Messi, de vader en belangenbehartiger van zoon Lionel Messi, heeft de geruchten over de aanstaande overgang van zijn zoon Lionel Messi naar Al-Hilal naar de prullenbak verwezen. Volgens het officiële statement dat naar buiten is gebracht, is er niets waar van de geruchten.

Eerder op de dinsdag bracht het Franse persbureau AFP naar buiten dat Messi Paris Saint-Germain aan het einde van het seizoen ging verlaten voor Al-Hilal, uitkomend in Saudi-Arabië. Van die berichtgeving is volgens Jorge Messi niets waar. 

'Er is nog absoluut niets rond met welke club dan ook', valt onder meer te lezen in het statement. 'We gaan pas aan het einde van het seizoen beslissen waar de toekomst van Lionel ligt. Zodra het seizoen voorbij is, is het tijd om de mogelijkheden te bekijken en een keuze te maken.'

'Er is nog niets getekend, noch is er een persoonlijk of mondeling akkoord. Alleen het nepnieuws gebruikt Messi's naam. Er zijn altijd geruchten en velen gebruiken de naam Lionel om bekendheid te verwerven, maar er is maar één waarheid. We kunnen verzekeren dat er met niemand een akkoord is gesloten' aldus het vernietigende persbericht.

Persbericht Messi