Nieuws

HLN: Veldman 'nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar Ajax'

HLN: Veldman 'nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar Ajax'

08-05-2023 09:54

Ajax aast op RSC Anderlecht-assistent Robin Veldman. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De coach zou zelfs al op De Toekomst zijn gesignaleerd. 

Veldman wordt 'nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar Ajax'. Het is onbekend welke rol de Amsterdammers voor Veldman in gedachten hebben. Er zijn in ieder geval een aantal openstaande vacatures. Michael Reiziger vertrekt als assistent bij Ajax en ook hoofd-jeugdopleiding Saïd Ouaali pakt na dit seizoen zijn biezen. Wie er volgend seizoen als hoofdtrainer voor de groep staat is ook nog steeds onbekend, maar daar lijkt Veldman geen kandidaat voor te zijn.

Mocht Veldman inderdaad bij Ajax aan de slag gaan, dan is er sprake van een terugkeer. De 37-jarige trainer was tussen 2017 en 2021 als jeugdtrainer actief voor de Amsterdammers. Dit seizoen stond Veldman tijdelijk voor de groep bij Anderlecht als interim-trainer. Na de aanstelling van Brian Riemer werd hij assistent.

Zaterdag werd Veldman op De Toekomst gespot. De coach bekeek een duel tussen Ajax O18 en AZ O18.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!