'PSV- én Feyenoord-target Van den Boomen gaat zijn contract niet verlengen'

'PSV- én Feyenoord-target Van den Boomen gaat zijn contract niet verlengen'
5 mei 2023 om 09:07

Branco van den Boomen gaat zijn contract bij Toulouse niet verlengen. Dat meldt Fabrizio Romano. De middenvelder wordt begeerd door PSV en Feyenoord.

Van den Boomen is ook dit seizoen een van de absolute revelaties bij Toulouse FC. Met de middenvelder in de basis wist de Franse promovendus beslag te leggen op de beker, waardoor er volgens seizoen Europees voetbal gespeeld kan worden in Toulouse. De kans is echter nihil dat dit met Van den Boomen zal gaan gebeuren. De spelverdeler gaat zijn aflopende contract volgens de doorgaans goed ingevoerde Romano definitief niet verlengen.

Eerder werd al bekend dat PSV en Feyenoord op de handtekening van de middenvelder azen. De Nederlandse topclubs kunnen echter rekenen op de nodige concurrentie. Volgens Romano hebben namelijk ook Leeds United, Aston Villa, Sevilla FC, VfL Wolfsburg, Olympique Marseille én Galatasaray interesse in Van den Boomen.

Sinds zijn overstap naar Toulouse kwam Van den Boomen 117 keer uit voor de club. Daarin was de middenvelder goed voor 23 goals en 45 assists.