Breaking news

Romano weet zeker: Messi vertrekt bij Paris Saint-Germain, geen twijfel mogelijk

Romano weet zeker: Messi vertrekt bij Paris Saint-Germain, geen twijfel mogelijk

03-05-2023 16:35 Laatste update: 16:38

Lionel Messi vertrekt aan het eind van het seizoen bij Paris Saint-Germain, dat stelt Fabrizio Romano. Volgens de Italiaanse transferexpert bestaat er zelfs niet eens twijfel over.

Nadat Messi terugkeerde als wereldkampioen met Argentinië ligt hij eigenlijk al overhoop met PSG. De Argentijn is in het bezit van een aflopend contract en wil ondanks een aanbod maar niet verlengen in Parijs. Aanstaande dinsdag kwam zelfs naar buiten dat Messi door de Fransen is gestraft na een onaangekondigde trip. Romano stelt nu dat er 'geen enkele twijfel' meer bestaat dat Messi vertrekt. Een maand geleden heeft Jorge Messi, de vader van de Argentijn, naar verluidt de clubleiding van PSG zelfs al op de hoogte gebracht van het aanstaande vertrek.

Op dat moment zou de bom tussen Messi en PSG al zijn gebarsten. De Argentijn is in ieder geval twee weken geschorst door de club en het is onduidelijk of hij ooit nog het shirt van de Franse club zal dragen. Waar Messi volgend seizoen in actie komt is nog een vraag, maar het heeft er alle schijn van dat het plan van FC Barcelona om hem terug te halen gaat slagen.

Messi beleeft een seizoen met twee verschillende gezichten bij PSG. In aanloop naar het WK was de Argentijn opperbest, maar in de tweede seizoenshelft heeft hij het touw wat laten vieren. Wel scoorde hij 31 keer en gaf hij 34 assists in de afgelopen 71 wedstrijden die hij in de laatste twee jaar voor PSG speelde.