Nieuws

FC Augsburg reageert op harde uitspraken van begeerde Pepi: 'Goed gesprek gevoerd'

FC Augsburg reageert op harde uitspraken van begeerde Pepi: 'Goed gesprek gevoerd'

02-05-2023 15:52 Laatste update: 15:56

FC Augsburg heeft een goed gesprek gehad met Ricardo Pepi. Dat stelt sportief directeur Stefan Reuter. Eerder liet de Amerikaanse spits al weten dat hij niet terug wil keren bij de Duitse club.

Pepi komt dit seizoen op huurbasis uit voor FC Groningen en heeft zich daar in de kijker gespeeld van onder meer Feyenoord en PSV. De aanvaller gaf eerder al aan dat hij een stap wil maken en niet terug wil keren bij Augbsurg. "Voor mij is het duidelijk: ik wil niet terug naar Augsburg", liet hij destijds optekenen. Reuter reageert in gesprek met Sport 1 op de siuatie van Pepi. "We hebben vorige week een goed gesprek gevoerd met Ricardo en zijn agent."

"Hij weet dat we met hem een investering voor de toekomst hebben gedaan. We zijn nog steeds overtuigd van zijn kwaliteiten", benadrukt de sportief directeur van Augsburg. Pepi maakt een goed seizoen door, ondanks de dramatische prestaties van FC Groningen. Met elf goals en drie assists lijkt de Amerikaan zijn ploeg niet te kunnen redden van degradatie.