Nieuws

Timber sluit een transfer niet uit: 'Concrete interesse en heb afspraken met Ajax'

Timber sluit een transfer niet uit: 'Concrete interesse en heb afspraken met Ajax'

29-04-2023 10:19 Laatste update: 10:21

Jurriën Timber stelt dat een transfer naar een Europese topclub steeds dichterbij komt. Volgens de verdediger zijn er afspraken gemaakt met Ajax over een mogelijk vertrek.

Timber leek afgelopen seizoen al klaar voor een stap hoger op, maar koos er toch voor om bij Ajax te blijven. Komende zomer lijkt een transfer bijna uitgemaakte zaak voor de international. "Een transfer komt wel steeds dichterbij, zeg maar. Er is veel concrete interesse en ik heb afspraken met Ajax gemaakt", begint Timber in gesprek met De Telegraaf. "Vorig jaar heeft Ajax me gevraagd nog minimaal één seizoen te blijven en mijn contract te verlengen. Als clubjongen heb ik dat met liefde gedaan en na het seizoen bekijken we de situatie opnieuw."

Momenteel focust de verdediger zich naar eigen zeggen op de Bekerfinale en op het restant van de competitie. Over een mogelijk toekomstige club wil Timber nog niets kwijt. "Bij het Nederlands elftal spreek ik veel met jongens die in het buitenland voetballen. Die stap wil ik ooit ook maken. Maar wanneer dat is, hoor je uiteindelijk wel en gebeurt in samenspraak met Ajax. Ik zit sowieso nog goed hier en heb geen haast."