Nieuws

'Mexicaanse bond overweegt bij Feyenoord aan te kloppen voor directeur Te Kloese'

'Mexicaanse bond overweegt bij Feyenoord aan te kloppen voor directeur Te Kloese'

28-04-2023 22:46 Laatste update: 22:48
1

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese kan mogelijk terugkeren bij de Mexicaanse voetbalbond, melden verschillende bronnen aan Voetbal International. Voordat de directeur in Rotterdam aan de slag ging, werkte hij al eens voor het Mexicaanse voetbalorgaan.

Te Kloese is samen met Arne Slot aan het bouwen bij Feyenoord. De technisch directeur maakte een aantal succesvolle transfers mogelijk waar de Rotterdammers nu hun vruchten van plukken. Daar is Santiago Gimenez een goed voorbeeld van. De spits maakte al twintig doelpunten in zijn eerste seizoen voor de club.

Hoe Te Kloese zelf in het verhaal staat is onbekend, maar wel duidelijk is dat de Mexicaanse bond een terugkeer van Te Kloese wel zou zien zitten. De bond heeft namelijk behoefte aan een directeur met veel internationale contacten omdat er grote oefentegenstanders geworven moeten woren. Tussen 2011 en 2018 werkte de bestuurder al voor het orgaan.

Mocht Te Koese vertrekken bij Feyenoord, dan betekent het dat hij maar een korte periode in Nederland heeft gewerkt. In de winter van het seizoen 2021/22 ging hij in Rotterdam aan de slag als vervanger van voormalig algemeen directeur Mark Koevermans.