Lazio gaat een bod uitbrengen op Gimenez

'Feyenoord kan Italiaans bod op Gimenez verwachten, ook Spaanse interesse'

27 april om 08:05

Feyenoord staat een drukke transferzomer te wachten qua aanbiedingen voor Santiago Gimenez. Volgens Spaanse en Italiaanse media denkt SS Lazio er aan om een bod van meer dan twintig miljoen euro uit te brengen op de Mexicaan. Ook zitten er nog andere clubs op het vinkentouw.

Volgens TUDN is Lazio momenteel het bod aan het voorbereiden op Gimenez, die in alle competities bij elkaar al twintig keer voor Feyenoord scoorde dit seizoen. Christian Gimenez, de vader van Santi die tevens het management doet, reist naar Nederland om zijn zoon de laatste fase van het seizoen in actie te zien. Volgens AS gaat hij ook in gesprek met andere clubs.

Naast Lazio zouden ook Internazionale en Atlético Madrid Gimenez op de voet volgen. Vader Gimenez zou naast de gesprekken met de clubs ook gaan spreken met Dennis te Kloese, de algemeen directeur van de Rotterdammers. Of de Mexicaan ondanks Champions League-voetbal uit Rotterdam vertrekt, is nu de vraag.

Eerder dit jaar klonken er nog positieve geluiden wat betreft een extra seizoen van Gimenez in De Kuip. "We willen dat hij bij Feyenoord blijft. We zijn blij met Feyenoord. Het is een grote club. Het is belangrijk om niet te gaan zweven”, klonk het toen uit de mond van vader Gimenez.