Nieuws

Ten Hag voorafgaand aan clash met Spurs: 'Hij is er nog niet klaar voor'

Ten Hag voorafgaand aan clash met Spurs: 'Hij is er nog niet klaar voor'

26-04-2023 15:45

Erik ten Hag heeft in aanloop naar de topper tegen Tottenham Hotspur een update gegeven over de personele problemen bij Manchester United. De manager sluit niet uit dat Bruno Fernandes mee gaat spelen.

De Portugese captain viel tegen Brighton & Hove Albion nog uit, waardoor zijn meespelen tegen de nummer vijf van de Premier League in het geding is. "Er zijn er een paar niet beschikbaar", zegt Ten Hag op de persconferentie, waarmee hij doelt op de absente Lisandro Martínez en Raphaël Varane. "We moeten zien hoe het met Bruno Fernandes is. We weten het nog niet: hij is een vraagteken. Voor de rest staan we er best oké voor."

Iemand die niet gaat spelen tegen The Spurs is Alejandro Garnacho. "Hij staat weer op het veld, maar hij is nog niet klaar voor de wedstrijd van morgen (donderdag, red.)." Ten Hag heeft centraal achterin weer wat te kiezen, nu de veelvuldig bekritiseerde Harry Maguire terug is van een schorsing. Tegen The Seagulls in de strijd om de FA Cup vormden Victor Lindelof en Luke Shaw nog het hart van de defensie.

Manchester United kan Tottenham Hotspur een mokerslag uitdelen in de strijd om de vierde plaats in de Premier League wanneer het weet te winnen. De stand bekijk je hier.