Nieuws

'Bruno Fernandes moet aanvoerdersband inleveren, er zijn veel betere kandidaten'

'Bruno Fernandes moet aanvoerdersband inleveren, er zijn veel betere kandidaten'

07-03-2023 10:13

Chris Sutton vindt dat Bruno Fernandes zijn aanvoerdersband moet inleveren bij Manchester United. De oud-spits ergert zich ten zeerste aan het gedrag van de middenvelder in de met 7-0 verloren derby tegen Liverpool.

Zo ging Fernandes in de tweede helft veel te gemakkelijk naar de grond, toen hij lichtjes in zijn gezicht werd geraakt door Ibrahima Konaté. "Ik denk dat hij de aanvoerdersband nooit meer om mag doen", aldus Sutton bij de BBC. "Ik denk niet dat hij echt goede argumenten heeft als hem de band wordt afgenomen. Ik denk dat de dagen van Bruno zijn geteld. Er zijn spelers die veel beter gekwalificeerd zijn om de band te dragen. Fernandes is niet hun beste leider. Er zijn betere kandidaten, Casemiro bijvoorbeeld."

De Engelse voetbalbond is ondertussen ook een onderzoek gestart naar het gedrag van de Portugees. Zo zou hij bovendien een klein duwtje hebben uitgedeeld aan de grensrechter.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!